TELWIN Mastermig 400

TELWIN Mastermig 400

TELWIN Mastermig 400: Ammattitason MIG-hitsauskone

TELWIN Mastermig 400 on paras mig hitsauskone ja ehdoton mig hitsauskone vertailu -testivoittaja. Tämä ensiluokkainen 3-vaihehitsauslaite on suunniteltu täyttämään teollisuuden ja konepaja-alan tiukimmat vaatimukset. Se soveltuu erinomaisesti MIG-MAG/FLUX-hitsaukseen ja sen tyhjäkäyntijännite on 45,5 V, sähköliitäntä 400 V ja teho 20 kW. TELWIN Mastermig 400 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Ominaisuuksia ja arvioita:

  1. Monipuolinen suorituskyky: TELWIN Mastermig 400 on ihanteellinen valinta teollisuuden ja konepaja-alan ammattilaisille, jotka tarvitsevat korkealaatuista hitsauslaitetta, joka kestää käytössä. Tämän laitteen avulla voit tehdä erinomaisia hitsauksia helposti ja nopeasti.
  2. Erillinen syöttölaite ja 9 m välivirtakaapeli: Käyttäjille mahdollisuus nostaa syöttölaitetta pois lattiasta, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta ja joustavuutta.
  3. Täyttää ammattilaisten tarpeet: TELWIN Mastermig 400 on suunniteltu täyttämään ammattilaisten vaatimukset. Se tarjoaa vakaan valokaaren ja laadukkaan, toistettavan hitsausjäljen.
  4. Kestävä rakenne: Viiden kahvan roll cage -muotoilu ja kevyt teräsrunko tekevät tästä laitteesta kestävän ja luotettavan.
  5. Helppokäyttöinen TFT-värinäyttö: Näyttää selkeää kuvaa hitsausparametreista kaukaakin katsottuna tai kirkkaassa auringonvalossa. Näytössä on myös edistyksellisiä toimintoja, joiden avulla käyttäjä voi esimerkiksi tarkastella käyttöohjetta tai varaosavalikoimaa, joista on valittavissa useita kieliä.

TELWIN Mastermig 400 on ammattilaisten valinta, kun tarvitaan luotettavaa ja monipuolista hitsauskonetta.

VN:F [1.9.22_1171]
Edullisuus
Laatu
Monipuolisuus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Vastaa